Stofa.dk Kontakt os
Mine Sider

Mine Sider er midlertidigt lukket

Mine Sider er midlertidigt lukket af sikkerhedsmæssige årsager. Hvis du har et akut behov for at benytte de services, der ligger på Mine Sider (fx se dine regninger, filmforbrug eller abonnement), er du meget velkommen til at ringe til os. Vores kundeservice har åbent mandag til fredag kl. 8-19. Telefonnummeret er 88 30 30 30. Der kan være længere ventetid end normalt. Vær opmærksom på, at du stadig har adgang til din Stofa Webmail: https://webmail.stofa.dk/


Vi tager din sikkerhed alvorligt


Vi har lukket ned for Mine Sider, fordi vi desværre har konstateret, at udefrakommende har skaffet sig adgang til 1.944 Stofa-kunders Mine Sider. De berørte kunder er kontaktet direkte. At det er lykkedes udefrakommende at få adgang til Mine Sider skyldes sandsynligvis, at der har været anvendt for usikre adgangskoder, så for at forhindre yderligere uvelkommen adgang, har vi lukket Mine Sider. Vi undersøger i øjeblikket, hvordan Mine Sider fremadrettet kan sikres yderligere mod angreb af denne karakter. Sagen er meldt til Datatilsynet og andre relevante myndigheder.


Er din adgangskode sikker?


Vi opfordrer til, at du laver en ny og mere sikker MitLogin-adgangskode, hvis du i dag benytter en for simpel adgangskode, når du logger på Mine Sider. Det kan du gøre her: https://mitlogin.stofa.dk/problemer.php. En sikker adgangskode bør minimum bestå af 10 tegn, og vi anbefaler, at du altid bruger en kombination af små og store bogstaver, tal og specialtegn til din adgangskode.


Vi beklager ventetiden og arbejder på at åbne for adgangen hurtigst muligt.

Kontakt